INBJUDAN

Välkommen till Mitt Europa – Mitt Halland 2019!

Vart går egentligen EU-pengarna och vilken betydelse har EU för Halland?

 

Evenemanget arrangerades för första gången 2018 som en del av EU-kampanjen Mitt Europa som i år pågår
mellan 4-12 maj. Tillsammans visar vi hur EU:s investeringar används och gör nytta lokalt. I år kommer Ung i Halland-projektet ”Foosballplan” stå i fokus och turneringar arrangeras i Varberg och Hylte kommun. Vi bjuder på gemenskap, spänning och en härlig dag tillsammans!

 

 

Varberg

Datum: 4 maj

Tid: 10-14

Vi träffas lördagen den 4 maj på Munkagårdsgymnasiet i Tvååker där det under dagen hålls öppet hus. Här kommer även tävlingen Västkustens vassaste lantbrukare arrangeras. Foosballturneringen startar kl 10.00, vi bjuder på fika under dagen!

 

Hylte

Datum: 10 maj

Tid: 16-19

Vi träffas i Hyltebruk fredagen den 10 maj kl 16.00 i lekparken bredvid Gamla hallen (Storgatan 7). Vi bjuder på grillad korv samt kaffe/saft!

 

Anmälan

Ingen anmälan krävs, kom som du är eller samla ihop ett lag på 6 personer och anmäl ert lag när ni är på plats. Åldersgräns (för att spela): från 7 år.

 

Håll dig uppdaterad på evenemangets Facebooksida för Varberg och Hylte!

Läs mer om EU och det kommande EU-valet här!

För frågor kontakta maria.wangsell@lluh.se

Inbjudan Mitt Europa – Mitt Halland 2019 i PDF

 

 


Mitt Europa – Mitt Halland 2018

Lokalt Ledd Utveckling Halland tillsammans med samarbetspartners var med för första gången 2018 genom projektet Vi Landsbyggare. Det arrangerades spännande aktiviteter i Hyltebruk, Falkenberg, Halmstad, Varberg och Kungsbacka där besökare fick uppleva allt ifrån bussturer till Hallands landsbygd, båttur på Bolmen, poängpromenad och fotoutställning längst med havet, skidskytte, rullskidåkning och besök i en fängelsehåla.

Kolla gärna in vår film från Mitt Europa – Mitt Halland 2018

 

   

    

 


Mitt Europa 

Kampanjen Mitt Europa är ett initiativ av EU som arrangeras i början av maj varje år och pågår i ca en vecka. Syftet med kampanjen är att allmänheten ska upptäcka hur EU-pengarna gör nytta i samhället, detta genom att EU-finansierade projekt visar upp sina verksamheter. Kampanjen synliggör goda exempel som bidrar till samhällsutveckling. År 2017 organiserades ca 2700 aktiviteter i 25 länder inom EU.

Läs mer om Mitt Europa här!