Namnlöst-6

 

 

LANDSBYGGAREDAGEN 2024

 

 

SAVE THE DATE

Landsbyggaredagen 2024

NÄR: 4 maj

VAR: Peder & Paulinas Susegården, Getinge

 

Den 4 maj 2024 är det återigen dags att samla alla landsbyggare i Halland. 

 

Landsbyggaredagen arrangeras för att hylla entreprenörer, föreningar och andra personer som bidrar till en levande landsbygd i Halland. 

Kvällen bjuder på allt ifrån inspirationsföreläsningar och mässa till middag, underhållning och prisutdelning till Årets landsbyggare. Mer information om evenemanget kommer men spara datumet redan nu!

 

DSC06936

Årets Unga Landsbyggare och Årets Landsbyggare

Priset för Årets Unga Landsbyggare och Årets Landsbyggare delas ut till dem som har gjort en insats för att skapa en levande landsbygd i Halland och visat på en positiv bild av entreprenörskapsklimatet.I  

 

NOMINERINGSPROCESSEN ÄR AVSLUTAD

I ca en månad har vem som helst kunnat nominera landsbyggare som dem tycker gör ett grymt jobb och förtjänar extra uppskattning. Den 5 februari avslutades nomineringsprocessen och tre finalister i varje kategori valdes ut. Vilka som blev finalister avslöjas inom kort! Det är styrelsen för Lokalt Ledd Utveckling Halland (LAG) som är jury och röstar fram finalisterna och slutligen vinnarna som sedan presenterades under Landsbyggaremiddagen den 4 maj. 

 

Läs mer om Årets Unga Landsbyggare och Årets Landsbyggare här!

 

Bli sponsor till Landsbyggaredagen 2024!

Vill ni vara med och bidra till en levande landsbygd i Halland? Vill ni främja entreprenörskap och lyfta dem som har viljan, kompetensen och drivkraften att följa sin dröm? Är ni även intresserade av att marknadsföra er verksamhet - bli sponsor till Landsbyggaredagen 2024!

Det finns tre olika sponsorpaket att välja mellan: guld, silver eller brons. Läs mer om priser och vad som ingår i de olika sponsorpaketen här!

Låter detta intressant? För att köpa sponsorpaket och få mer information kontakta maria.wangsell@lluh.se.

 

Ert bidrag betyder mycket!

Följ Unga Landsbyggare på sociala medier