UMG EPA-meet 23
EU-flagga+Europeiska+jordbruksfonden_Web

UMG EPA-meet 23

Den 2/5 sammanträdde Unga Landsbyggares kommitté som består av representanter från Lokalt Ledd Utveckling Hallands styrelse. Kommittén beslutade att gruppen U.M.G Falkenberg beviljas projektstöd med 25 000kr för deras projektidé U.M.G EPA-meet 23.
 
U.M.G Falkenberg har beviljats projektstöd genom Unga Landsbyggare för att ta fram marknadsföringsmaterial till deras EPA-meet som anordnas 15 juni kl 16-22 på Falkenbergs motorbana.
 
Inom projektet kommer U.M.G Falkenberg ta fram affischer, flyers, stickers, kepsar, hoodies och bilder/filmer som kommer att spridas för att marknadsföra sin EPA-meet där de kommer hålla i billimbo, EPA-tävling och ge möjligheten att åka cruising runt banan.

Genom att kunna sprida informationen om EPA-meet:en skapas det en mötesplats för EPA-intresserade att samlas. De informerar om ett alkoholfritt alternativ för ungdom att göra efter skolavslutningar i Falkenberg som är den 15 juni och det skapas också ett utrymme för ungdomar att träffa och samtala med poliser så att relationen mellan EPA-intresserade och polisen stärks.