Ett stort TACK till alla som deltog och var med och bidrog till Landsbyggaredagen 2019 i Halland! Ett extra tack till Sparbankerna i Halland som var med och sponsrade evenemanget. Nu ser vi fram emot Landsbyggaredagen 2020!

 


Datum: 28 mars

Tid: 16.00-21.00

Plats: Vallens Säteri, Laholm

 

Var med och hylla dem som bygger vår landsbygd i Halland!

Landsbyggaredagen är till för dem som gör Hallands landsbygd levande, alltså drivna entreprenörer och föreningar – Landsbyggare. Torsdagen den 28 mars samlas vi för att inspirera, nätverka, äta middag och för att fira Hallands landsbyggare tillsammans.

 

Landsbyggaren Lisa Lemke kommer att inleda dagen med en inspirationsföreläsning. Lisa Lemke är matkreatör, kokboksförfattare, krögare och tv-kock. Hon bor på landet på sin gamla prästgård i Skrea backe där hon tillsammans med sin man driver Prostens Pizza.

 

 

Våra landsbyggare kommer att bjuda på spännande aktiviteter och föreläsningar under en Landsbyggaremässa och kvällen avslutas med en trerätters middag, underhållning av Nano samt prisutdelning till Årets Landsbyggare 2019.

 

 

Artisten Nano har nyligen bytt ut det hetsiga tempot i Stockholm och flyttat till Hallands landsbygd. Han trivs som fisken i vattnet och flytten har blivit bränsle för både familj och Nanos karriär.

 

OBS! Anmälan till Landsbyggaredagen är nu stängd, intresset har vart stort och alla platser är uppbokade. Tack för visat intresse och hoppas vi ses på Landsbyggaredagen 2020 istället!

För frågor kontakta maria.wangsell@lluh.se

 

Håll även utkik på eventets Facebooksida