Starta ungdomsprojekt

Har du och dina kompisar en grym idé som ni vill förverkliga? Är ni mellan 13-25 år?
Vi kan stödja er idé upp till 30 000 kr!

Under sommarperioden har vi tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar på grund av högt tryck och semestertider. Från och med den 12 augusti går det bra att skicka in ansökningar igen! 🙂

Ett projekt är som ett pussel. Alltså flera olika pusselbitar som ska pusslas i hop till ett. Det är det som gör det så spännande med projekt: vägen till det slutgiltiga resultatet.
Det gör ingenting i fall du och dina kompisar aldrig jobbat med ett projekt tidigare. Det är faktiskt en ännu större anledning att driva projekt då! För ni kommer att lära er så mycket nytt och lära känna en massa roliga och spännande personer på vägen. Så ta chansen att driva det tillsammans med Ung i Halland!

 

Hur börjar man?
För att starta ett projekt ska ni börja med att besvara frågorna i ansökan som ni kan ladda ner här: Ansökan_5_steg. När ni fyllt i ansökan, så långt ni kan, hör av er då till Elinor så hjälper hon er vidare.

 

Har ni frågor kring er ansökan eller behöver ni hjälp att fylla i den? Klicka på fliken Tips & Trix under rubriken Ung i Halland för exempel på hur man skriver en ansökan. Ni kan också alltid kontakta Elinor så hjälper hon er. Lycka till!

Kontakta ungdomscoachen:
Mail: elinor.forsberg@dev.lluh.se
Tel: 072- 182 50 33
Facebook: Ung i Halland

Kontakta Oss

info@lluh.se

Besöksadress:
Norra Industrigatan 1
314 31 Hyltebruk

 

 
Org.nr: 802495-0936
Bankgiro:5007-4574

Lokalt Ledd Utveckling Halland
Fabriksgatan 1a
314 80 Hyltebruk

 

logos_sidfot_lluh_spalt3

Copyright 2020 LLUH© All Rights Reserved