Välkommen till en inspirationsträff med temat nätverkande!

 

Bli bättre på att nätverka och utveckla ditt entreprenörskap, möt andra unga driftiga entreprenörer, föreningar eller personer som vill utveckla landsbygden i Halland och inspireras av landsbyggare som vågat sina drömmar!

 

NÄR: 19 okt kl 17-19

VAR: Hotell Gästis i Varberg, konferenslokal Hugo Gerlachsalen

FÖR VEM: alla unga landsbyggare som verkar på Hallands landsbygd och som är mellan 18-30 år. Träffen är även till för er som verkar i staden men som drömmer om att ta steget och bli en landsbyggare.

 

Vad är en Landsbyggare?
En landsbyggare är en driven och engagerad entreprenör, förening eller person som verkar på landsbyg­den, som vill vara delaktig i den lokala utvecklingen och som bidrar till en kreativ landsbygd som sprudlar avdrivkraft och liv.

 

MINGEL OCH TILLTUGG
Träffen startar med ett drop-in-mingel där det bjuds på tilltugg. Här får ni chans att hälsa på alla innan vi drar igång kl 17.10.

 

INSPIRATIONSFÖRELÄSNING OCH GRUPPÖVNINGAR
Ensam är inte stark. Att omge sig med människor och bygga genuina relationer ökar inte bara chansen att uppfylla sina drömmar - det vidgar perspektiv, hjälper till att hitta mening och gör att man slipper uppfinna allting själv. Men hur gör man för att bygga sitt nätverk? Communitybyggaren Jenny Boberg delar med sig av sina tips och erfarenheter från flera år som operativt och strategiskt aktiv i communities inom ungt entreprenörskap, startupvärlden, yoga och kreativitet. Det blir en interaktiv föreläsning med inspiration, diskussioner och övningar.

 

 

PROJEKTSTÖD
Genom Unga Landsbyggare kan ni som är mellan 18-30 år söka projektstöd för er entreprenöriella idé. I slutet av träffen får ni som är intresserade mer information och möjlighet att ställa frågor om projektstödet.

 

ANMÄLAN
Anmäl dig HÄR senast den 17/10. Det går också bra att maila till maria.wangsell@lluh.se. Antalet platser är begränsade.

 

Unga Landsbyggare arrangerar återkommande träffar som ger tillfällen för företagare, föreningar eller andra unga drivna personer att mötas, få inspiration och kunskap samt knyta nya kontakter. Unga Landsbyggare drivs av Lokalt Ledd Utveckling Halland. Läs mer om Unga Landsbyggare här!

 

För frågor kontakta Maria Wångsell: maria.wangsell@lluh.se tel: 073 3301961

 

Varmt välkommen!