Nu är det återigen dags att hylla dem som bygger vår landsbygd i Halland!

 

 

Den 28 mars i år arrangerades Landsbyggaredagen för första gången i Halland. Det blev en helt fantastisk dag och kväll fylld med inspiration, glädje och gemenskap! Intresset för dagen blev över förväntan och på plats fanns över 120 stycken deltagande entreprenörer, föreningar, partens, föreläsare, LEADER-projekt och många fler.

 

Efter förra årets lyckade tillställning ser vi fram emot en lika härlig kväll där vi träffas för att inspireras, umgås, äta middag och fira Hallands Landsbyggare tillsammans. Välkomna till Landsbyggaredagen 2020!

 

Årets Landsbyggare 

Redan nu kan du vara med och nominera Landsbyggare som du tycker bidrar till ett rikare Halland. Priset Årets Landsbyggare delas ut till dem som har gjort en insats för att skapa en levande landsbygd i Halland och visat på en positiv bild av entreprenörskapsklimatet.

 

Den 26 mars presenteras vinnarna i fyra kategorier:

Årets Landsbyggare – Entreprenör
Årets Landsbyggare – Entreprenöriell förening
Årets Landsbyggare – Attityd
Årets Landsbyggare – Ung

Läs mer om kriterier och nominera här!

 

Mer information om dagen kommer i början av februari så håll utkik på lluh.se/landsbyggare!

 

För frågor kontakta marion.eckardt@lluh.se

Kommentera