Årets Landsbyggare 2020

Vem eller vilka vill DU nominera till Årets Landsbyggare 2020?

 

Torsdagen den 26 mars arrangeras Landsbyggaredagen för andra gången i Halland. Landsbyggaredagen är till för dem som gör Hallands landsbygd levande, alltså drivna entreprenörer och föreningar – Landsbyggare. Även denna gången ska Årets Landsbyggare koras under kvällens middag!

 

Priset för Årets Landsbyggare delas ut till dem som har gjort en insats för att skapa en levande landsbygd i Halland och visat på en positiv bild av entreprenörskapsklimatet. Landsbygden är allt utanför städerna Kungsbacka, Varberg, Falkenberg och Halmstad.

 

HUR FUNGERAR DET?
Nomineringsprocessen är öppen för alla och ni kan nominera fram till den 31 januari, efter det utses tre finalister i varje kategori: entreprenör, entreprenöriell förening, attityd och ung. Det är styrelsen för Lokalt Ledd Utveckling Halland, den så kallade LAG-gruppen, som är jury och röstar fram finalisterna och slutligen vinnarna som presenteras under Landsbyggaredagen den 26 mars.

 

 

PRISKATEGORIER & KRITERIER
Årets Landsbyggare utses i fyra kategorier:

 

Vilka Landsbyggare finns där du bor och vilka tycker du ska hyllas?

 

Nominera Landsbyggare här!

Tips: tänk på att hänvisa till kriterierna när du nominerar och skriv gärna så utförligt som möjligt, så blir det större chans att din kandidat väljs ut!

 

 

Vilka blev Årets Landsbyggare 2019? Läs mer här!

 

För frågor kontakta marion.eckardt@dev.lluh.se

 

 

Kontakta Oss

info@lluh.se

Besöksadress:
Norra Industrigatan 1
314 31 Hyltebruk

 

 
Org.nr: 802495-0936
Bankgiro:5007-4574

Lokalt Ledd Utveckling Halland
Fabriksgatan 1a
314 80 Hyltebruk

 

logos_sidfot_lluh_spalt3

Copyright 2020 LLUH© All Rights Reserved