Landsbyggaredagen 2023 Facebook evenemang4

Välkommen till Landsbyggaredagen 2023!

 

NÄR: 2 september

VAR: Gits Gård, Falkenberg

FÖR VEM: entreprenörer, företag, föreningar och andra personer som verkar på Hallands landsbygd och som bidrar till att landsbygden lever - "Landsbyggare". Landsbyggaredagen är även till för er som verkar i staden men som drömmer om att ta steget och bli en landsbyggare.

PRIS: 350 kr

 

Vi vill hylla dem som gör Hallands landsbygd levande, alltså drivna och engagerade entreprenörer, föreningar eller personer som verkar på landsbygden, som vill vara delaktig i den lokala utvecklingen och som bidrar till en kreativ landsbygd som sprudlar av drivkraft och liv – Landsbyggare!

 

Lördagen den 2 september arrangeras Landsbyggaredagen för tredje gången i Halland! Landsbyggaredagen arrangeras för att hylla entreprenörer, föreningar och andra personer som bidrar till en levande landsbygd i Halland. Vi träffas för att inspireras, umgås, äta middag och fira Hallands landsbyggare tillsammans. 

 

PROGRAM:

16.30-17.30 VÄLKOMMEN!
Invigning och inspirationsföreläsning av Robert Danielsson
17.30-19.00 LANDSBYGGAREMÄSSA
Spännande aktiviteter och föreläsningar av våra unga landsbyggare
19.00-22.00 FÖRDRINK OCH MIDDAG
Trerätters middag med lokala råvaror, underhållning av IZHAV samt prisutdelning till Årets Landsbyggare 2023

 

Läs mer och anmäl dig på: lluh.se/landsbyggaredagen-2023/. 

 

VÄLKOMMEN!