Landsbyggaredagen Facebook inlägg

SAVE THE DATE - Landsbyggaredagen 2022!

Datum: 14 maj

Plats: Rönnås lada, Tvååker

Vi vill hylla dem som gör Hallands landsbygd levande, alltså drivna och engagerade entreprenörer, föreningar eller personer som verkar på landsbygden, som vill vara delaktig i den lokala utvecklingen och som bidrar till en kreativ landsbygd som sprudlar av drivkraft och liv – Landsbyggare!

FÖR VEM: Landsbyggaredagen är till för alla unga landsbyggare som verkar på Hallands landsbygd (du behöver inte driva företag för att få delta) och som är mellan 18-30 år, ni som verkar i staden men som drömmer om att ta steget och bli en landsbyggare är också varmt välkomna!  

Lördagen den 14 maj arrangeras Landsbyggaredagen för andra gången i Halland, denna gången med fokus på unga. Vi bjuder in till en härlig kväll där vi träffas för att inspireras, umgås, äta middag och fira Hallands unga landsbyggare tillsammans. Det är helt gratis att delta på evenemanget! Redan nu kan du vara med och nominera unga landsbyggare, som du tycker bidrar till ett rikare Halland. Under kvällens middag presenteras vinnarna av Årets unga Landsbyggare i tre kategorier:

1) Årets unga Landsbyggare - Entreprenör
2) Årets unga Landsbyggare - Eldsjäl
3) Årets unga Landsbyggare - Attityd

Läs mer om kriterier och nominera här.

En mer detaljerad inbjudan kommer men se till att spara datumet redan nu! Håll dig uppdaterad på lluh.se eller på evenemangets Facebooksida