Stöd från Regionen

Beslut

I december tog Region Halland beslutet att bevilja stöd för att fortsätta finansiera vår förening. Beslutet gäller för året 2022. En av motiveringarna var: "Den allmänna bedömningen är att LLUH fortsätter att fungera på ett bra sätt och att organisationen kanaliserar viktiga landsbygdsinitiativ".

Det betyder att alla projekt som har blivit beviljade under 2021 kommer kunna finansieras av oss. Om de blir godkända av jordbruksverket. Och ingen är gladare än vi!

 

Bakgrund

Vi går in i en mellanperiod. Det vill säga ett år som ligger mellan två olika programperioder. Eftersom vi är i en mellanperiod tog Region Halland först ett beslut för år 2021 och nu har de även fattat beslut gällande år 2022. Region Halland kommer nästa gång ta ett angående hela programperioden 2023-2027.