Axel Nilsson

Axel sammanfattar sina fyra veckor hos oss

Fyra veckor går snabbt när man har kul och nu har min tid här på Lokalt Ledd Utveckling Halland kommit till sitt slut. Dessa fyra veckor har varit otroligt spännande. Läsa om något i teorin och sedan göra det i praktiken är två skilda världar, och otroligt lärorikt! Kunskaperna jag har fått med mig under dessa fyra veckor kommer jag ta med mig ut i arbetslivet när jag examineras nästa år.

Vad har du fått göra under dina fyra veckor hos oss?

Under dessa fyra veckor har jag fått göra det mesta inom kommunikation och allt vad det innebär. Det jag har arbetat mest med har varit att producera filmer för Västerhavsveckan 2021. Veckan bestod i mycket jobb för att filma alla de spännande aktiviteter som anordnades och resulterade i sexton filmer som finns att se på Lokalt Ledd Utveckling Hallands Instagram och Facebook.

Vad var det bästa med att sommarjobba hos oss?

Det bästa med sommarjobbet har varit att få arbeta med ett av mina största intressen, just foto och film. När du arbetar med något som också är ett stort intresse blir arbetet aldrig tråkigt! Att få jobba tillsammans med alla härliga kollegor här på kontoret har gjort tiden här till några väldigt roliga veckor.

Tack för denna sommar Axel

Vi på Lokalt Ledd Utveckling Halland önskar dig all lycka till i framtiden och vi hoppas att våra vägar möts på ett eller annat sätt inom en snar framtid!