Genom projektet "Vår by vår framtid" startar vi nu arbetet med en lokal utvecklingsplan för Kultur i Andersberg! Här bor och verkar människor med olika nationella bakgrunder med ett gemensamt stort intresse och engagemang för kulturella aktiviteter.

 

Under ett antal workshops i samarbete med Aquaföreningen och NBV Halmstad kommer vi att fokusera på de tillgångar och möjligheter som finns inom kulturen i Andersberg. Det finns en önskan och behov av att förena, integrera och öka förståelsen för kulturella skillnader i området.

 

Aquaföreningen inleder med en Balkanfestival den 27 oktober där du som besökare kan njuta av musik, dans och mat från olika delar av Balkan. Barnen får möjlighet att prova på att spela olika instrument, måla och rita, ansiktsmålning och äta massor av goda kakor.

 

Nästa workshop kör vi den 9 oktober kl.18-21 hos NBV, Andersbergsringen 2. Är du nyfiken och vill vara med och bidra så kontakta gärna vår projektledare Anne Tano på tfn: 070-9984310 eller e-post: anne.tano@dev.lluh.se.

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevKontakta Oss

 
Org.nr: 802495-0936
Bankgiro:5007-4574

Lokalt Ledd Utveckling Halland
Fabriksgatan 1a
314 80 Hyltebruk

Info@lluh.se

 

vit_ samlad logostrip 2023-2027

Copyright 2020 LLUH© All Rights Reserved

Support av webbyrå Expediten