KAMPANJ TVÅ!

Anna Linton är landsbygdsentreprenör, upplevelsedesigner och kreativ inspiratör från Sibbarp och hon är en av tre finalister i Årets Landsbyggare 2020 i kategorin Attityd.

Annas bidrag till Nu bygger vi Landet är en föreläsare under eventet Ett mjukare Varberg- ett initiativ som vill bidra till och lära sig mer om hur vi kan stötta våra barn att lära sig navigera , stärka självkänslan och må bra i en digital värld.

Ett mjukare Varberg går av stapeln den 29e September och kommer livestreamas i alla klassrum för barn från årskurs fem och upp till gymnasiet i Varbergs kommun. Under kvällen hålls den digitala inspirationsföreställningen för vuxna: kl 19- 20.30. Anmäl dig här: Ett mjukare Varberg

Nu bygger vi landet* sponsras av Varbergs Sparbank, Laholms Sparbank, Södra Hestra Sparbank,  Falkenbergs Sparbank, Sparbanken Boken, Swedbank, Gekås Ullared, Länsförsäkringar Halland och CE produkter.

#VarbergsSparbank #Falkenbergssparbank #LaholmsSparbank #SödraHestraSparbank #SparbankenBoken #Swedbank #GekåsUllared #LänsförsäkringarHalland #Ceprodukter

*Nu bygger vi Landet är ett initiativ av Lokalt Ledd Utveckling Halland som uppmärksammar och hyllar finalisterna i Årets Landsbyggare 2020 då Landsbyggaredagen blivit omställd pga rådande pandemi. Varje finalist tilldelas 5000 kr att investera i ett lokalt förankrat projekt eller idé där de ser en möjlighet eller ett behov.