2024

Utbildningsträff - Hur du söker projektstöd!

Vi kommer hålla en utbildningsträff för alla som är intresserade av att ansöka om projektstöd.

När: 12 mars kl 17:00

Var: Digitalt, du får ett mejl med länk innan mötet. 

Under träffen kommer vi börja med att gå genom vad som är viktigt att tänka på när du skriver en ansökan och budget till ert projekt. Vi finns även tillgängliga för att svara på eventuella frågor och ge råd för att öka chanserna att få projektstöd.

Utbildningsträffen erbjuder också en möjlighet att lära känna oss och få en bättre förståelse för hur vi kan stödja ditt projekt.

Anmäld dig redan idag!

Här nedan kan du hittar du anmälan till utbildningsträffen.

Har du en projektidé?

Om du har en projektidé är kontaktformuläret enklaste sättet att ta första steget. Och vi på utvecklingskontoret handleder och ger råd i hela processen, från idé till slutrapportering av Leader-projektet. Så börja med att fylla i formuläret så kontaktar vi dig därefter så fort vi kan!