Anna Linton är landsbygdsentreprenör, upplevelsedesigner och kreativ inspiratör från Sibbarp och hon är en av tre finalister i Årets Landsbyggare 2020 i kategorin Attityd.

Annas bidrag till Nu bygger vi Landet var en föreläsare under "Ett mjukare Varberg"- ett initiativ som vill bidra till och lära sig mer om hur vi kan stötta våra barn att lära sig navigera , stärka självkänslan och må bra i en digital värld. Ett mjukare Varberg gick av stapeln den 29e September 2020 och livestreamades i alla klassrum i Varbergs kommun för barn från årskurs fem och upp till gymnasiet. På kvällen hölls föreställningen för föräldrar och andra intresserade. Sammanlagt deltog över 4000 personer i arrangemanget.

Nu bygger vi landet* sponsras av Varbergs Sparbank, Laholms Sparbank, Södra Hestra Sparbank,  Falkenbergs Sparbank, Sparbanken Boken, Swedbank, Gekås Ullared, Länsförsäkringar Halland och CE produkter.

#VarbergsSparbank #Falkenbergssparbank #LaholmsSparbank #SödraHestraSparbank #SparbankenBoken #Swedbank #GekåsUllared #LänsförsäkringarHalland #Ceprodukter

*Nu bygger vi Landet är ett initiativ av Lokalt Ledd Utveckling Halland som uppmärksammar och hyllar finalisterna i Årets Landsbyggare 2020 då Landsbyggaredagen blivit omställd pga rådande pandemi. Varje finalist tilldelas 5000 kr att investera i ett lokalt förankrat projekt eller idé där de ser en möjlighet eller ett behov.

Sponsorer av Nu bygger vi Landet

Nu bygger vi Landet är bara möjligt att genomföra med stödet av våra sponsorer. Här kan ni höra Bo Liljegren, VD på Varbergs Sparbank berätta lite om varför Sparbanken har valt att sponsra Nu bygger vi Landet och varför landsbygdsutveckling är viktigt för Sparbanken.