KAMPANJ 3!

Butik Paletti är ett butikskoncept med fokus på hållbarhet med ekologiska och rättvisemärkta produkter. Paletti grundades av Linnea Pettersson och Anna Ström ifrån Unnaryd och har blivit framröstade till en av finalisterna i Årets Landsbyggare i kategorin ENTREPRENÖR.

Butik Paletti har valt att lägga sitt bidrag till Nu bygger vi landet på att skapa en kort film om Destination Unnaryd. Filmen ska fånga känslan kring bygden mer än fakta om vad som finns i omgivningen. Vackra miljöer, kreativitet och skaparkraft- genom årets alla årstider.

Målet med filmen är att locka fler besökare, entreprenörer, bofasta och Landsbyggare att komma till Unnaryd.

Filmen kommer lanseras till våren inför sommarsäsongen och kommer kunna ses på Butik Paletti och Lokalt Ledd Utveckling Hallands sociala kanaler och hemsidor.

Nu bygger vi landet* sponsras av Södra Hestra Sparbank, Falkenbergs Sparbank, Laholms Sparbank, , Varbergs Sparbank, Sparbanken Boken, Swedbank, Gekås Ullared, Länsförsäkringar Halland och CE produkter.

 

#SödraHestraSparbank #falkenbergssparbank #LaholmsSparbank #VarbergsSparbank #SparbankenBoken #Swedbank #GekåsUllared #LänsförsäkringarHalland #Ceprodukter

 

*Nu bygger vi Landet är ett initiativ av Lokalt Ledd Utveckling Halland som uppmärksammar och hyllar finalisterna i Årets Landsbyggare 2020 då Landsbyggaredagen blivit omställd pga rådande pandemi. Varje finalist tilldelas 5000 kr att investera i ett lokalt förankrat projekt eller idé där de ser en möjlighet eller ett behov.