Då Maria Wångsell har gått hem på mammaledighet har vi fått två nya kollegor på kontoret. Vi välkomnar Teneal Solinas och Julia Kabell! Teneal Solinas kommer från landsbygden i den tropiska regnskogen, Australien. Under många år bodde hon på olika platser runt om i världen. Efter 7 år i Malmö flyttade Teneal till Hylte kommun, till den kreativa byn Unnaryd. Hon har en bakgrund inom företagsledarskap och har drivit olika projekt och verksamheter. I Malmö drev hon ett kulturhus med fokus på kreativitet, hållbarhet och positiv, social förändring. Här växte hennes intresse för kollektiv kraft, föreningslivet och hur hon kan arbeta för kvalitativt nätverkande och medskapande engagemang i ett lokalt och globalt samhälle. Teneal kommer jobba halvtid på kontoret med Vi Landsbyggare. Projektets syfte är att förändra bilden av entreprenörsklimatet på Hallands landsbygder. En del av projektet är att genomföra evenemanget Landsbyggaredagen. Eventet hyllar drivna entreprenörer och föreningar som gör Hallands landsbygder levande. Julia Kabell är född och uppvuxen i Unnaryd i Hylte Kommun. Julia är frilansande illustratör och grafisk formgivare. Hon pluggade fotolinjen på gymnasiet i Halmstad och var därefter bosatt i Göteborg, Malmö, Stockholm och Trosa där hon arbetade inom barnomsorgen. Mellan 2009 och 2012 bodde hon utomlands. 2013 återvände Julia till Sverige för att satsa på konstnärskapet. Det blev 2 år på grafiska linjen på Östra Grevie folkhögskola utanför Malmö och det var först efter det som flyttlasset gick tillbaka till Unnaryd- hennes barndomsby. Inom det egna företaget tar Julia uppdrag som att skapa visuell kommunikation i form av loggor, event/festival-posters, skivomslag och webblayout. Hon är också väldigt engagerad i Unnaryds lokala Bonadsmuseum där hon jobbar som guide och handleder kurser i äggtempera- den traditionella bonadsmålartekniken. Julia kommer jobba halvtid som kommunikatör på kontoret. Hon kommer arbeta som informationsansvarig och inom driften på kontoret. Tillsammans kommer Teneal och Julia fortsätta arbetet med att stärka, inspirera och synliggöra den kompetens och drivkraft som finns på landsbygderna i Halland.