Landsbyggaredagen är till för dem som gör Hallands landsbygd levande, alltså drivna entreprenörer och föreningar – Landsbyggare. Vi vill lyfta dem som har viljan, kompetensen och drivkraften att följa sin dröm. 

 

 

 

Torsdagen den 26 mars 2020 arrangeras Landsbyggaredagen för andra gången i Halland. Efter förra årets lyckade tillställning ser vi fram emot en lika härlig kväll där vi träffas för att inspireras, nätverka, umgås, äta middag och fira Hallands Landsbyggare tillsammans.

 

Landsbyggaredagen 2019-03-28

 

Årets Landsbyggare 

Redan nu kan du vara med och nominera Landsbyggare som du tycker bidrar till ett rikare Halland. Priset Årets Landsbyggare delas ut till dem som har gjort en insats för att skapa en levande landsbygd i Halland och visat på en positiv bild av entreprenörskapsklimatet.

 

Den 26 mars presenteras vinnarna i fyra kategorier:

Årets Landsbyggare – Entreprenör
Årets Landsbyggare – Entreprenöriell förening
Årets Landsbyggare – Attityd
Årets Landsbyggare – Ung

Läs mer om kriterier och nominera här!

 

Mer information om dagen kommer i början av februari så håll utkik!

För frågor kontakta marion.eckardt@lluh.se

 

 

 

Vill ni vara med och bidra till en levande landsbygd? Vill ni främja entreprenörskapet och lyfta dem som har viljan, kompetensen och drivkraften att följa sin dröm? Är ni även intresserade av att marknadsföra er verksamhet – bli sponsor till Landsbyggaredagen 2020!

 

Olika sponsorpaket:

För att köpa sponsorpaket och få mer information kontakta marion.eckardt@lluh.se

 

 

Hoppas vi ses den 26 mars!