Har du ett intresse för film, foto och kommunikation? Är du vass på att kommunicera via sociala medier? Skicka då in en ansökan! Som sommarjobbare hos oss kommer du att producera och publicera korta filmklipp, texter till vår webbsida samt delvis ha ansvar över våra andra sociala kanaler under augusti månad.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå utav att

  • filma och fota under västerhavsveckan
  • skriva korta texter till webbsidan
  • producera korta informativa filmklipp
  • publicera material på instagram och facebook

För att klara arbetsuppgifterna hos oss vill vi att du

  • studerar eller har studerat en högskoleutbildning i medie- och kommunikation eller annan likvärdig högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer vara relevant
  • har ett intresse för film och foto
  • har lätt för att arbeta enskilt såväl som i grupp
  • har körkort
  • har tillgång till bil

Ansökan

Tjänsten är på heltid från den 2 till 27 augusti, det vill säga vecka 31 till 34. Kontoret är placerad på Fabriksgatan 1 i centrala Hyltebruk. Arbete kommer även att ske på västkusten under västerhavsveckan 7-15 augusti.

Vi vill ha din ansökan senast den 18 april. Skicka ditt CV och personliga brev till mejladressen annie.linsemark@lluh.se och märk mejlet med “Sommarjobb”. Har du frågor angående tjänsten kan du kontakta Annie Linsemark på samma e-postadress.

Om oss

Lokalt Ledd utveckling Halland är en ideell förening som arbetar med Landsbygdsutveckling i Region Halland genom LEADER-metoden.