Vart går egentligen EU-pengarna och vilken betydelse har EU för Halland?

 

För andra året i rad deltar Sverige i EU:s årliga kampanj Mitt Europa som i år pågår mellan 5-23 maj. Arrangemanget är ett tillfälle för allmänheten att upptäcka hur EU-pengarna gör nytta i samhället, detta genom att EU-finansierade projekt visar upp sina verksamheter. Förra året organiserades ca 2700 aktiviteter i 25 länder inom EU.

 

I år görs en gemensam satsning i Halland för att synliggöra goda exempel som bidrar till samhällsutveckling. Lokalt Ledd Utveckling Halland med samarbetspartners arrangerar evenemang i regionens olika kommuner. Med en tjuvstart kickar vi igång redan den 1 maj fram till den 8 maj.

 

Lär dig mer om hur EU-finansierade projekt och företagssatsningar utvecklar Halland och möt människor som förverkligat sina projektidéer. Följ med på en busstur mellan spännande besöksmål i Varberg, upplev Hylte med båt och häng med på kvällens after work, lyssna till intressanta projektexempel i Halmstad och åk på busstur till Kvibilles fängelsehåla, testa skidskytte och titta på teater vid Ätran i Falkenberg eller var med på poängpromenad och ta del av en fotoutställning längst Åsa kustpromenad i Kungsbacka.

Detaljerat program i respektive kommun:
1/5 Varberg
2/5 Hylte kommun
3/5 Halmstad
6/5 Falkenberg
8/5 Kungsbacka


Håll er även uppdaterade på vår Facebooksida.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevKontakta Oss

info@lluh.se

Besöksadress:
Norra Industrigatan 1
314 31 Hyltebruk

 

 
Org.nr: 802495-0936
Bankgiro:5007-4574

Lokalt Ledd Utveckling Halland
Fabriksgatan 1a
314 80 Hyltebruk

 

Logo_strip_samlade finansiärer_svart

Copyright 2020 LLUH© All Rights Reserved