Fotograf: Magnus Nylén
Fotograf: Magnus Nylén

slutlig-manerbild-for-fb-framtagen-av-madde-10-oktober

Broa över

Broa Över är ett nätverks- och utbildningskoncept med syfte att utveckla en positiv samarbetskultur och framtidsanda i samhället. Detta genom att erbjuda exklusiv kompetenshöjning inom eget ledarskap och personlig utveckling för nyckelpersoner i det lokala näringslivet.

20160910_fbgskafferi-14

Falkenbergs matdagar

I september 2016 genomfördes för första gången Falkenbergs matdagar – ett tredelat event som ämnade sätta Falkenberg på matkartan, skapa en reseanledning för turister samt öka Falkenbergarens och Hallänningens identitet kopplat till mat och dryck från jord till bord.

Fotograf: Magnus Nylén

Glokal mat

Projektet vill genom en förstudie utreda möjligheterna för hur en mötesplats i form av en restaurang på landsbygden, där människor möts genom mat från olika länder, kan skapas på Världsarvet Grimeton Radiostation.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Hästföretag i Ahla

Laholms ryttarförening vill skapa en ny mötesplats i Laholm med en målgrupp som intresserar sig för hästar och hästsport. Vidare kommer den nya mötesplatsen att erbjuda en träffpunkt för övriga invånare i kommunen där det kommer att arrangeras aktiviteter som inte enbart är hästrelaterade vilket är ett innovativt koncept som är nytt för Halland.