IMG_0374

Välkommen på årsmöte och inspirationskväll den 6/3 på Våxtorps Bygdegård kl 15:30-18:30!

 

Alla medlemmar och samarbetspartner liksom andra intresserade hälsas välkomna.

Kvällens tema är Havs- och fiskerifonden och vi har därför bjudit in inspirationsföreläsare som följer temat. Vi kommer även att berätta om LLUH:s egen satsning Ett utvecklat fiske i Kattegatt, vilket vi får lyssna till efter årsstämman.

 

Vi inleder med årsstämma kl 15:30-17:00.

Handlingar laddas upp nedan senast 2 veckor innan mötet.

  • Dagordning till stämman
  • Verksamhetsberättelse 2017
  • Budget 2018
  • Valberedningens förslag

 

17:00-17:15 Bjuds det på tilltugg och möjlighet till mingel! Här är ett ypperligt tillfälle att prata med våra gästföreläsare och representanter från LLUH.

 

IMG_0350 IMG_0428

 

Ca 17:15 informerar vår verksamhetsledare, Marion Eckardt, om möjligheterna med att starta ett Leaderprojekt med havs- eller fisketema. Därefter berättar Caroline Karlsson om LLUH:s egna projekt, ”Ett utvecklat fiske i Kattegatt”, där syftet är att arbeta för det kustnära småskaliga fisket. Läs gärna mer om våra projekt här.

 

Därefter kommer våra inbjudna inspirationsföreläsare att berätta om olika spännande havs- och fiskerelaterade projekt som de arbetar eller har arbetat med. Dessa projekt har fått ekonomiskt stöd genom Leadermetoden.

 

GlennFridh2                              bengan_tralar

Glenn Fridh, Karlshamn                                   Bengt Larsson, Ronneby

Inledningsvis kommer Glenn Fridh och Bengt Larsson berätta om sitt projekt som ledde till skapandet av FiskOnline.se. Lyssna till deras spännande berättelse om hur de genom nytänkande och kreativitet utvecklat sin försäljning av sin fångst.

Därefter berättar Viking Bengtsson om ett projekt som handlar om ålinventering i Halland där målsättning var att öka förutsättningarna för utvandringen av blankål.

Vi kommer även få besök av John Gambe från Leader Gute som föreläser om möjligheterna kring akvaponi-recirkulerande vattenbruk.

 

18:30  Avslutas kvällen.

Anmäl deltagande här för tillräckligt med fika, senast den 28/2-2018

Varmt välkomna!

 

 

 

Kommentera